drawing a contract

We verzamelen inlichtingen en gedetailleerde informatie in opdracht van bedrijven, advocaten en privépersonen. We beschikken over de nodige expertise in (background)research, internetonderzoek, data-analyse en klantbelevingsonderzoeken. Vaak voorkomende onderzoeksopdrachten:

Voorbeeld:
  • Wij schrijven een professioneel, legaal verslag over de achtergrond, handel en wandel van een relevante betrokkene uit uw privéleven (zoals een screening van een potentiële huurder, een voorhuwelijksonderzoek,…).
Voorbeeld:
  • U verneemt een klacht over uw bedrijf. We kunnen langsgaan als “mystery guest” en onopvallende observaties verrichten. Op die manier krijgt u een objectief zicht op de kwaliteit van uw dienstverlening.
Voorbeeld:
  • U vraagt naar een antecedentenonderzoek van een sollicitant, die refereert naar een indrukwekkende carrière.
Voorbeeld:
  • U overweegt om een vennootschap op te richten met een zakenpartner. U wenst u beter te informeren over uw toekomstige zakenpartner, die beweert erg vermogend en ambitieus te zijn.
Open source intelligence (OSINT) heeft betrekking op het verzamelen van informatie uit alle openbaar beschikbare bronnen, zoals bijvoorbeeld het internet. We gebruiken legale OSINT-technieken om relevante personen te screenen, bewijsmateriaal te zoeken en fraude vast te stellen. Dankzij de professionele toepassing van OSINT, kunnen we verborgen gegevens terugvinden (uit vrij toegankelijke informatiebronnen en databanken).

Voorbeelden:
  • We vinden uw debiteur via social media-onderzoek (SOCMINT).
  • We doen research in functie van uw rechtszaak, “à charge” of “à décharge”, door middel van een diepgaand internetonderzoek (OSINT).