Spring naar de inhoud
alimentatiefraude onderzoek bedrog

Hebt u interesse in een betekenisvolle samenwerking, in uw zaak tegen onrecht of fraude? Hebt u bewijsmateriaal of background info nodig, tegen een correcte kostprijs?

Inlichtingen inwinnen & bewijzen verzamelen

Is er een tijdsbestedingsonderzoek van een privépersoon of extra informatie nodig omwille van fraudebestrijding? We verzamelen rechtsgeldig bewijsmateriaal en tegenbewijs voor burgers die met onzekerheden, tegenslagen, strafbare feiten of familiale geschillen geconfronteerd worden.

 

Onderzoek particulieren indien gerechtvaardigd belang

We trachten u duidelijke antwoorden te geven door middel van een discreet en objectief privé-onderzoek. Mogen wij u vriendelijk vragen om ons niet te contacteren bij onderzoeken uit nieuwsgierigheid? In zo’n geval kunnen wij u echt niet vooruit helpen. Wij kunnen enkel iets voor u betekenen indien er een gerechtvaardigd belang is en indien u een grondige reden heeft om een privédetective in te schakelen.

Wij verrichten geen opsporingen naar verdwenen personen of kinderen. Contacteer aub zo snel mogelijk de Politie of de Cel Vermiste Personen of Child Focus in zo’n geval. Het spreekt voor zich dat elke seconde telt bij dergelijke noodsituaties.

 

Backgroundinfo & no-nonsense consultancy

Neem gerust een kijkje op onze links-pagina met allerlei informatieve websites voor burgers, ondernemers en HR-professionals.

Aarzel niet om onze pagina met advies en coaching te bekijken, indien u nood hebt aan een second opinion of sparringpartner, om alle mogelijke opties in kaart te kunnen brengen.