investigation adultery

U kan vrijblijvend kiezen tussen een opsporingsonderzoek of een coachingtraject. U kan ons inschakelen als “sparringpartner”, om samen alle mogelijke opties in kaart te brengen. Of hebt u interesse in vorming over leugendetectie, het herkennen van misleiding en interviewtechnieken?

Particulier onderzoek

Onze privédetectives zijn intensief bezig met opsporingsdiensten, screenings en research. Sommige bedrijfsleiders of privépersonen vragen extra ondersteuning en feedback. In zo’n geval kan u ons inschakelen voor advies, tijdens of na het detective-onderzoek (bijvoorbeeld nazorg). Op die manier slaagt u er in om uw conflict of onzekere situatie te beëindigen.

Op uw verzoek bekijken we samen de gewenste situatie, waarna u zelf uw eigen inzichten en creatieve oplossingen zal formuleren. We fungeren dan als een “sparringpartner”, waardoor uw probleemoplossend vermogen toeneemt.

Coaching

U kan ook opteren voor individuele coaching. Personal coaching helpt u een beter beeld te krijgen van uw kracht, talenten en passies waardoor u met meer zelfvertrouwen en gedrevenheid in het leven staat. Na het individueel coachingtraject, bent u meer flexibel in uw manier van communiceren en hebt u meer keuzemogelijkheden. We vertrouwen erop dat u een beroep kan doen op uw eigen emotionele intelligentie (EQ).

“Er bestaat geen probleem dat ontsnapt aan de hoop.” (Dirk De Wachter)