Spring naar de inhoud
< All subjects
Print

Ons Belgisch detectivebureau EQinvestigations is gevestigd in Torhout, in de provincie West-Vlaanderen. We werken niet regio-gebonden. We zijn vaak onderweg om het tijdsgebruik van individuen te onderzoeken of om verklaringen af te nemen. Omwille van onze geografische ligging, vertoeven we vaak in de West-vlaamse arrondissementen Brugge, Roeselare, Diksmuide, Tielt, Ieper, Kortrijk, Oostende en Veurne. Maar we zijn evengoed actief in de Oost-vlaamse regio’s Gent, Eeklo, Oudenaarde, Aalst, Dendermonde en Sint-Niklaas. Onze onderzoeken beperken zich zeker niet tot de voornoemde regio’s, want ons team is ook geregeld aan de slag in de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg alsook in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en in Wallonië, met name in de provincies Henegouwen, Waals-Brabant, Namen, Belgisch Luxemburg en Luik.

Kortom, we zijn overal actief op Belgisch grondgebied en geregeld ook buiten onze landsgrenzen. We hanteren redelijke en correcte kilometertarieven, die steeds vooraf contractueel geregeld worden. Het exact aantal volgingskilometers kunnen we niet vooraf inschatten, maar in onderling overleg spreken we duidelijk af in welke regio’s of landen er al dan niet gewerkt kan worden.

We spreken en schrijven Nederlands, Frans en Engels. We werken samen met een ervaren, select team van “private investigators” die uw streek goed kennen. Het intakegesprek vindt plaats in ons kantoor of op uw bedrijf ofwel op een publiek toegankelijke vestiging in een centrumstad vlakbij uw woonplaats. Raadpleeg onze contactpagina voor meer info.